Αλλαγές κ Επιστροφές Προϊόντων

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο εάν:

Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί.
Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
Μας αποστέλλετε το προς επιστροφή προϊόν αποκλειστικά με την courier που το παραλάβατε και βάζετε στο έντυπο χρέωση παραλήπτη.

Επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο τηλέφωνο 6948119277 εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψετε, εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013)

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Αφού εξετάσουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε ότι έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής που αναφέρονται παραπάνω, θα έρθουμε σε συνεννόηση μαζί σας, ώστε να σας αποσταλεί άλλο προϊόν ή να σας επιστραφεί η αξία του προϊόντος. Τυχόν κόστη μεταφορικών ή/και κόστη αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση που θέλετε επιστροφή χρημάτων θα χρειαστεί να μας έχετε ενημερώσει για την τράπεζα , το ΙΒΑΝ και τον δικαιούχο του λογαριασμού που θα γίνει η κατάθεση.

Η επιστροφή χρημάτων πάντα θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίον έγινε και η πληρωμή.